WordPress

Met een WordPress website of blog ben je uiterst flexibel en kun je makkelijk en snel dat nieuwtje op je site zetten, of die blog met je publiek delen. Ook de koppeling met social media is snel gemaakt.

Wij verzorgen, in goed overleg met jou, graag het ontwerp en de bouw van jouw responsive website. We werken nauw samen zodat de functionaliteit, het gebruik, het uiterlijk en ook de prijs precies past bij het doel dat je voor ogen hebt.

De website site groeit met je mee
Natuurlijk zit je niet stil als ondernemer. Als jij je verder ontwikkelt verandert en groeit je site natuurlijk mee. Met een WordPress site is dat vaak eenvoudig te realiseren.

Bij een goede site hoort goede content
Ga je zelf aan de slag met je teksten, filmpjes en foto’s? Prima! Dan zorgen wij er voor dat content en ontwerp bij elkaar passen. Heb je geen tijd of heb je hulp nodig bij het schrijven van je teksten of fotografie? Wij hebben een netwerk van bevlogen specialisten, waaronder tekstschrijvers en fotografen die jou tegen een faire prijs helpen.

Eenvoudig zelf je site bijhouden
Als we klaar zijn ben je zelf in staat om online (met een browser of je smartphone) je website of je blog eenvoudig bij te houden. Hiervoor is geen HTML kennis nodig, gezond verstand en wat creativiteit is genoeg.

Wat zeggen anderen over WordPress?
Emerce zet voor ons tien fabels en feiten over WordPress op een rijtje.