WordPress websites

Home > Aanbod > WordPress websites

Onze Expertise:

Met meer dan +10 jaar ervaring in internettechnologie, zijn wij uw ideale partner voor het creëren, beheren en optimaliseren van websites. Of het nu gaat om een nieuwe WordPress website, e-commerce oplossingen, social media integratie of online marketing, wij hebben de kennis en ervaring om uw project te realiseren.

WordPress Specialisatie

Nieuwe Websites:

Wij bouwen gebruiksvriendelijke WordPress websites die u zelf kunt beheren. WordPress, een gratis en open-source CMS, is ideaal voor het snel opzetten van kwalitatieve websites zonder terugkerende licentiekosten.

Woocommerce Oplossingen:

Voor e-commerce websites bieden wij Woocommerce installatie en maatwerk aan, perfect voor het online verkopen van diensten, trainingen, cursussen of producten.
Onderhoud en Updates: Net als auto’s, vereisen websites regelmatig onderhoud voor optimale prestaties en veiligheid. Wij bieden uitgebreide onderhoudspakketten om uw website up-to-date en veilig te houden.

Uitbreiding en Verbetering:

Wilt u uw website verbeteren met nieuwe functionaliteiten zoals leadgeneratie formulieren of locatiezoekers? Wij hebben de expertise om uw website naar een hoger niveau te tillen.

Onze Werkwijze:

Ideeën Bespreken:

We beginnen met een gedetailleerde bespreking van uw ideeën en wensen.

Uitwerking en Ontwerp:

Na de bespreking werken we uw ideeën uit in technische specificaties en een aantrekkelijk design.

Ontwikkeling:

Vervolgens bouwen we de website volgens de afgesproken specificaties.

Testen en Livegang:

Na grondige tests en uw goedkeuring, gaat uw website live.

Bekijk Onze Projecten:

Ontdek onze opgeleverde projecten en zie hoe wij waarde toevoegen aan elk project.

Neem Contact Op:

Heeft u een project in gedachten of wilt u meer weten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over hoe wij u kunnen helpen uw online aanwezigheid te versterken.