Aanbevelingen

Matthijs verzorgt al jaren keurig mijn websites en helpt me met het onderhouden hiervan. Hij doet dit met veel geduld en met een gedegen kennis van zaken. Met Matthijs kun je veel overleggen. Hij heeft meerdere keren goede tips gegeven om de vindbaarheid te verhogen en de resultaten waren direct merkbaar. Ik kan iedereen Bright Online Company aanraden en hoop nog jaren met Matthijs te kunnen werken.”

huidenstaal.nl

Frank Bouwmeester

Eigenaar Huid & Staal

“Ik ben kinderboekenschrijfster en kan beelden en emoties oproepen met woorden. Zelf een mooie website bouwen, zag ik echter niet zitten… Gelukkig kwam ik in contact met Bright Online Company.

Het is erg prettig samenwerken met Matthijs. Hij is klantgericht, vriendelijk, snel, denkt goed mee en heeft humor. Alle beelden en pagina’s die ik in mijn hoofd had voor mijn website heeft hij precies zo weten te bouwen. In het begin was het allemaal abracadabra voor me. Maar tijdens het bouwen heeft Matthijs mij geleerd hoe ik zelf aanpassingen aan mijn website kan doen. En mocht ik ergens niet uitkomen, dan springt hij bij en leer ik weer wat nieuws! Nieuwsgierig? www.charlottedoornhein.nl

Charlotte Doornhein

Kinderboekenschrijfster

Ik heb goede ervaringen met Matthijs van Bright Online Company. Toen mijn website bij een andere hostingprovider gehackt was, heeft hij dit probleem direct voor me opgelost en heb ik mijn website inclusief hosting bij hem ondergebracht. Ik heb daarna nooit meer problemen gehad! Matthijs is vriendelijk, sociaal en denkt graag met je mee. Zo heeft hij mij geleerd hoe je de foto’s op je website kleiner kunt maken en heeft dat ervoor gezorgd dat mijn site nu stukken sneller is. Als je een webbouwer zoekt voor een gebruiksvriendelijke WordPress website, heb je aan Matthijs een hele goede!

willyswereld.nl

Willy Bakker

Copywriter, Willys Wereld

“Met plezier werk ik met Matthijs Siers van Bright Online Company. Ik ben heel blij met de prachtige, professionele website over mijn werk. Matthijs heeft maar een paar woorden nodig en komt dan met een verrassend voorstel.

Als oud-TV-medewerkster en journalist (lid Nederlandse Vereniging van Journalisten) doe ik dieper onderzoek naar onze geschiedenis en schreef ik de boeken: ‘Ander Nieuws, Wat het Journaal niet uitzond’ (2014) en ‘Trump, Grondwet & Wereld’ (2018). Dankzij de website kunnen mensen zich informeren over mijn werk. Dank je wel Matthijs, echt mooi en vakwerk!
andernieuws.eu

Janneke Monshouwer

Journalist / Schrijfster