Een geweldig 2018!

02 jan 2018 | Innovatie, Milieu

1000x minder energie verbruiken. En toch….

genieten van alle mooie mogelijkheden die het internet kan bieden?

Wij wensen u een geweldig 2018 toe! En tevens maken wij u graag deelgenoot van de ontwikkelingen die gaande zijn in de wereld van de micro-chips. Een zeer interessante ontwikkeling, een energiemissie uit Eindhoven: een chip die werkt met licht en 1000 keer minder energie nodig heeft. Dit heeft enorme positieve consequenties voor het energieverbruik, bijvoorbeeld voor Google Search opdrachten naar Bright Online Company 😉 of de websites die we bouwen voor onze klanten. Denk ook aan het nieuwe geld, de bitcoin en andere block chain toepassingen. Deze ontwikkelingen zouden dan verder kunnen groeien op een groene en energie neutrale wijze!

Bright Online Company zal bij alle strategische keuzes, groen en energievriendelijk kiezen, denk hierbij bijvoorbeeld aan de keuze voor onze datacenters. En wij hopen in 2018, u ook!

 

Wij zijn de VPRO dankbaar voor de mooie documentaire’s van VPRO tegenlicht. De hele documentaire “Op energie missie” is te zien op: VPRO Tegenlicht: Op energiemissie met Ruud Koornstra