WordPress website

Home > WordPress website

Als je op zoek bent naar een op maat gemaakte, gebruikersvriendelijke en esthetisch aantrekkelijke WordPress website, ben je bij Matthijs en zijn team aan het juiste adres. Matthijs neemt meestal de technische en design aspecten voor zijn rekening, terwijl jij de vrijheid hebt om zelf inhoudelijke updates te plaatsen. Onze benadering is klantgericht en flexibel, waarbij we ons aanpassen aan jouw specifieke wensen. Neem contact op voor een website die niet alleen goed functioneert, maar ook jouw unieke visie tot leven brengt.

Matthijs en zijn team hebben zich gespecialiseerd in het op maat maken van gebruiksvriendelijke en esthetisch verfijnde WordPress (Divi) websites. Wij begrijpen dat elke klant uniek is en passen onze benadering aan jouw specifieke behoeften aan. Terwijl wij zorgen voor de technische kant, inclusief het onderhoud dat deel uitmaakt van onze webhosting service, heb jij de vrijheid om zelf de inhoud van je website te creëren en beheren.

WordPress is het meest gebruikte Content Management Systeem (CMS) wereldwijd, bekend om zijn open-source karakter. Dit betekent dat het door verschillende partijen kan worden gebruikt, gehost en onderhouden.

Divi, een thema binnen WordPress, maakt het mogelijk om intuïtief te bouwen met een ‘what you see is what you get’-benadering. Voor meer informatie over Divi, bezoek Elegant Themes.

Wil je meer zelfstandigheid in het beheren van je site? Wij bieden trainingen aan die je daarbij helpen. Bovendien kunnen onze SEO-diensten ervoor zorgen dat jouw website beter vindbaar wordt. En voor het geval je hulp nodig hebt bij het creëren van inhoud, bekijk onze content creatie mogelijkheden.

Matthijs en het team van Bright Online Company zijn er om jouw visie tot leven te brengen. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw unieke digitale aanwezigheid te realiseren.