Het stuur om. Met de fiets naar klanten in de regio

27 feb 2019 | Ecologisch en duurzaam, klantcontact

Duurzaam webdesign- en webhosting bedrijf

Bright Online Company wil graag een ecologisch duurzaam webdesign- en webhosting bedrijf zijn. Ons klimaat heeft al zoveel te verduren. Om die reden heb ik, in plaats van een nieuwe auto om mijn klanten te bezoeken een hele fijne werk fiets gekocht. Het gaat om een lichte en snelle en 100% benenwerk fiets, van het merk Trek.

Voor dagelijkse ritten naar mijn klanten in de regio, is het dus belangrijk dat het gaat om een onderhoudsarme werkfiets. Dus ik heb nu een fiets die veel punten scoort op het gebied van snelheid en stijl, het oog wil ook wat. Door de stille Gates riemaandrijving, 8-speed versnellingsnaaf, het lichtgewicht aluminium frame en hydraulische schijfremmen heb ik een betrouwbare en sportieve werk-fiets.

Waterdichte fietstassen

Met de twee waterdichte fietstassen kan ik dus mijn laptop en andere materialen zoals eventueel een setje droge kleren, probleemloos meenemen voor een intakegesprek of een werk gesprek met één van mijn klanten, die ik graag face to face wil ontmoeten.

Afgelopen woensdagochtend ben ik op de fiets gestapt richting Amersfoort. De rit ging langs de Eem naar de oude Prodentfabriek, waar ik bij het restaurant Hoog Vuur had afgesproken met Rutger van Creeco. We hadden een gesprek over de voortgang en richting van onze co-creatie creeco.nl.

Na deze leuke en productieve bijeenkomst ben ik doorgefietst, wederom langs de Eem en vervolgens afgebogen richting de bossen en hei waar Theehuis ‘t Bluk verscholen ligt, voor een afspraak met Heidy, de eigenaresse van Vitaflow die graag haar website vernieuwen wil.

Eenmaal terug kon ik heerlijk nagenieten van de mooie tocht en de leuke gesprekken en starten met de uitwerking ervan. Want wat blijkt, in combinatie met een kantoorbaan geeft deze vorm van vervoer energie!